#RM1: Mediesamarbejde med P4 lokalradioer 

Fire lørdage i juli kan togpassagerer mellem Aarhus og Struer forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, når toget støvsuger historier fra landskabet op og fortæller dem på de eksisterende digitale platforme i toget – en lysavis og højttalerlyd. Projektet er resultatet af et bredt samarbejde mellem museer i Region Midtjylland, Arriva Tog A/S, CAVI, Teater Katapult, Aarhus Kulturhovedstad 2017 og MMEx.

På jomfrurejsen den 1. juli dækker P4 Østjylland og P4 Midt & Vest ekstraordinært turen fra 10.00-12.00, så det også er muligt at følge den historiske rejse hjemme i stuerne i hele Danmark. De udvalgte historier tager udgangspunkt i historiske begivenheder, der har fundet sted lige uden for togets vinduer – helt fra indførelsen af Kristendommen i Danmark til sabotage under 2. verdenskrig på B&O fabrikken i Struer.

Ud over live radiodækning på den første tur producerer P4 Østjylland og P4 Midt & Vest også en række podcast, der kommer med uddybende fortællinger af historierne i toget.

Derudover har P4 Midt & Vest i Holstebro inviteret MMEx’ leder Mette Kanstrup ind som ugens gæst søndag den 2. juli fra 9.00-10.00. Der skal naturligvis sættes fokus på det spændende togprojekt ”At rejse gennem tid og sted”, men også på MMEx, der startede som et projekt i Region Midtjylland, og nok også lidt om Mettes rødder i Thy. Vi er meget glade for samarbejdet med P4.

Hvis du vil opleve projektet live, skal du tage toget. Der er afgang klokken 9.54–11.44 fra Aarhus til Struer eller retur fra Struer til Aarhus 12.22–14.29.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s