#RM1: Katapult og MMEx på tur

Den konkrete case vi arbejder med i “At rejse gennem tid og sted” er historiefortælling i tog. Vi har etableret et samarbejde med Arriva, og lige nu bliver der arbejdet på alle de detaljer, der er med til at gøre projektet til en vellykket oplevelse. MMEx, Teater Katapult og dramaturg Sally Altschuler tog i går togturen fra Aarhus til Struer for at undersøge, hvad man kan se ud af vinduet. Museer har bidraget med fortællinger fra geografiske placeringer omkring togruten, og Sally Altschuler har herefter omskrevet fortællingerne til korte historier, der i format passer til en lysavis. I bagagen har vi pakket fortællingerne, så vi kan se samspillet mellem historie og omgivelser.

Kamera, google maps og telefoner sammenkobles med udsigten til det danske landskab for at få en præcis fornemmelse af forbindelsen mellem rute og landskabspunkter. Noget kan vi se, andre ting er gemt ude bag horisonten, men én ting er fælles: vores historie har udspillet sig lige derude!

Sprog og format bliver finjusteret. Ideer til lyd bliver diskuteret. Der bliver taget tid på, hvor lang tid en passager bruger på at komme ind i toget og på plads. Kort sagt arbejder der på at få alle detaljer på plads, så de endelig historier kan skrives, og der kan arbejdes på en lydkulisse til historierne. 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s